Segueix-nos!
Contacta’ns

Telèfon 93 892 21 43
Skype celler.planas.albareda
E -mail: info@planasalbareda.com

Troba’ns

Carretera de Guardiola, Km 3.
Vilobí del Penedès
Barcelona (Espanya)

Planas Albareda | El Celler de Planas Albareda
Planas Albareda és un celler de tradició familiar.La qualitat per sobre de tot és la premissa en la qual es sustenta tot el nostre treball. El celler està obert al públic, sempre amb reserva prèvia.
Planas Albareda, Celler, Penedès, vi, cava, export, enoturisme, visites, elaboració pròpia
7004
page,page-id-7004,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

El Celler de Planas Albareda

El celler de Planas Albareda s’ubica al municipi de Les Cabanyes del Penedès, dins la comarca de l’Alt Penedès. Una zona privilegiada pel seu bon clima i per les bones comunicacions amb Barcelona i Tarragona. Unes condicions que permeten obrir el celler al enoturisme. Planas Albareda compta amb unes instal·lacions pràctiques i funcionals que podreu visitar cada cap de setmana i així descobrir tot el màgic procés d’elaboració del vi i del cava.

Les varietats amb què treballem són Xarel.lo, Chardonnay i Merlot en vins i Xarel · lo, Macabeu, Parellada, Trepat i Chardonnay en caves. A Planas Albareda realitzem la verema amb la màxima cura, procés que ens permet aconseguir que al dipòsit de fermentació només arribi el raïm sencer i completament sa.

La qualitat per sobre de tot és la premissa en la qual es sustenta tota la feina de Planas Albareda. Per aquest motiu, s’analitza minuciosament tot el procés fins a l’obtenció del vi i del cava. Les vinyes estan perfectament controlades durant el cicle vegetatiu, per aconseguir una producció de màxima qualitat i un coneixement exhaustiu de tot el raïm abans d’entrar al celler.

Elaboració 100 % pròpia

Planas Albareda és un celler de tradició familiar. La nostra filosofia es basa en elaborar vi i cava de gran qualitat i per a aconseguir-ho, controlem tot el procés d’elaboració, des de la vinya, passant pel celler i la cava fins a la gestió comercial. Aquest mètode de treball permet que a Planas Albareda cuidem de manera òptima el nostre vi i cava.

La vinya
100%
L'elaboració
100%
L'embotellament
100%